Workshop 5 #MerAv

Det er åpnet for påmelding til Workshop 5 i arbeidet med Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold #mergrovtgrøntogblått Dato: 12. mars 2019 kl. 09:00 – 15:00 Sted: Helsedirektoratet, Vitaminveien 4, Storo, Oslo Vi starter med felles program frem til lunsj og avslutter med sektorvise møter. Ingen deltakeravgift. Sektormøte frukt og grønt:Freshfel Europe (European Fresh Produce Association) …

Workshop 5 #MerAvRead More »

Ny status for det vi skal spise mer av

Med #MerAv-kampanjen har Helsedirektoratet droppet pekefingeren til fordel for positivt ladede budskap. Har det virket? Det er ett av temaene i seminaret #MerAv på Foodscape. Bak seminaret står Baker- og Konditorbransjens Landsforening, Norges Frukt- og Grønnsakgrossisters Forbund, Sjømat Norge og Helsedirektoratet. De tre bransjeaktørene samarbeider om det som er innsatsområde 4 i intensjonsavtalen for et …

Ny status for det vi skal spise mer avRead More »

#MerAv-kampanjen

Helsedirektoratets #MerAv-kampanje er lansert. Kampanjen understøtter arbeidet i innsatsområde fire i intensjonsavtalen mellom myndigheter og matvarebransje om å øke inntaket av grønnsaker, frukt og bær, fisk og sjømat og grove kornprodukter. Målgruppen er barn og unge mellom 9 og 13 år, og foreldrene deres. Kampanjen har et positivt fokus på hva vi skal spise mer …

#MerAv-kampanjenRead More »

Invitasjon til Intensjonsavtalens Workshop 3 #mergrovtgrøntogblått

Da er det åpnet for påmelding til Workshop 3 i arbeidet med intensjonsavtalen og et felles løft for sunt kosthold med #mergrovtgrøntogblått Dato: 18. april 2018 kl. 09.00 – 16.00 Sted: NorgesGruppen, Karenlyst allé 12 – 14, Skøyen, Oslo Vi starter med felles program frem til lunsj og avslutter med sektorvise møter. Ingen deltakeravgift. Påmelding …

Invitasjon til Intensjonsavtalens Workshop 3 #mergrovtgrøntogblåttRead More »

Foodscape – ny møtearena

NY KONFERANSE: Sunn og god mat er i dag et ufravikelig krav for både forbrukere og myndigheter. Maten vi kjøper og spiser skal være god for kroppen, god for miljøet, aller helst norskprodusert og helt klart god på smak. Nå blir konferansen Foodscape en viktig møteplass for fremtidens mat.   Matbransjen tar disse kravene på …

Foodscape – ny møtearenaRead More »

NFGF – for alle seriøse aktører

NFGF Norges Frukt- og Grønnsakgrossisters Forbund (NFGF) har som mål å være et effektivt samarbeidstiltak for norske frukt- og grønnsakgrossister, for å fremme felles interesser. Medlemmer i Norges- Frukt- og Grønnsakgrossisters Forbund (NFGF) er automatisk medlem av Frukt- og Grønnsakgrossistenes Servicekontor (FGS). Daglig leder Gry Sørensen står for den daglige driften av NFGF og FGS. Kontakt …

NFGF – for alle seriøse aktørerRead More »