Workshop 5 #MerAv

Det er åpnet for påmelding til Workshop 5 i arbeidet med Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold #mergrovtgrøntogblått

Dato: 12. mars 2019 kl. 09:00 – 15:00
Sted: Helsedirektoratet, Vitaminveien 4, Storo, Oslo
Vi starter med felles program frem til lunsj og avslutter med sektorvise møter.
Ingen deltakeravgift.

Sektormøte frukt og grønt:
Freshfel Europe (European Fresh Produce Association) har ledet et arbeid i forbindelse med EU’s helsepolitiske plattform. Nicola Pisano fra Freshfel kommer og forteller om resultatet og videre planer for arbeidet som har fått tittelen «Stimulating fresh fruit and vegetable consumption for healthier European consumers». Vi får også høre om muligheter for mersalg til matpakka, om poteten som går fra taust til trendy og vi får høre om den digitale matkonkurransen «Lag din egen lunsj» som engasjerer 30 000 ungdommer.

Påmelding innen 05.03.2019: https://response.questback.com/helsedirektoratet/wsjh3eohzd